Et projekt med Katrine Weigelt Nielsen

Ikke Et Ord

Øster Jølby Skole

I den indledende samtale med Katrine før projektet fik vi afklaret, vores fokus skulle være på processen frem for et produkt. Grundet projektets korte omfang gav det god mening at lave en række øvelser i form af en workshop med eleverne. Eleverne var optagede af Katrines præsentation af indholdet som omfattede bevægelse, mimik, lege og fortælling. Katrine udførte aktiviteterne med en professionalisme og ro som sikrede vores elever kunne føle sig trygge til at deltage i øvelserne. Katrine kom med en positivitet og energi som var smittende. Hun tilpassede aktiviteterne løbende, så det kunne sikres at alle i elevgruppen blev inkluderede i forløbet. Børnene gik fra forløbet med et stort smil på læben og rank ryg.


Som lærer fik jeg mulighed til at se eleverne fra et andet perspektiv. Jeg fik øje på nogle andre ressourcer hos eleverne. Undervejs opstod der nye muligheder i form af gruppesammensætning, dynamik og samarbejde blandt nogle elever som jeg ikke havde set tidligere. Vores elever fik oplevelsen af at stå foran hinanden, fortælle deres historie og blive lyttet til, som har været med til at styrke relationerne i elevgruppen.


Eleverne fik en god oplevelse af at grine sammen! De er blevet opmærksomme på at der er forskel på at grine med hinanden og ikke af hinanden. Dette har fremadrettet været brugt som positivt eksempel i forskellige sociale- og lærings sammenhænge.

Tilbage


BMMK er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet.       kum.pngkan.png