image

SKOLER OG INSTITUTIONER

Skolen skal have en aftale med kunstneren inden ansøgningen laves!

Her på hjemmesiden under "medvirkende kunstnere" kan I undersøge hvilke kunstgenrer og kunstnere der er, og ved at klikke på den enkelte kunstner, kommer der yderligere information.

Nærmere information om priser finder I her

Når I har fundet en kunstner, som matcher jeres ønsker og ideer, kontakter I vedkommende og hører om datoer, indhold og forventninger kan blive til et frugtbart samarbejde. Er dette tilfældet laver I en endelig aftale med kunstneren.
Derefter kan i ansøge BMMK/UMMK om refusion.
Denne ansøgning laver I her senest 4 uger før projektets start.
Såfremt projektet godkendes modtager Skolen/institutionen samt kunstner en kontrakt fra BMMK indenfor 3 uger. Såfremt projektet ikke godkendes får skolen/institutionen besked derom indenfor 3 uger. 

Efter projektet afregner skolen/institutionen hele beløbet med kunstneren (kunstnerens sender en faktura til skolen/institutionen). Når BMMK/UMMK dernæst modtager en evaluering (laves her på hjemmesiden) fra skolen/institutionen modtager I snarest refusion (Alt dette står også på kontrakten)

Opstår der en situation hvor projektet enten aflyses eller flyttes, giver I besked til BMMK/UMMK.
BMMK7UMMK udbetaler kun refusion til projekter, som gennemføres.

Sangundervisning i musiklokale
Vi vi gerne støtte ideer og initiativer,  hvor børnene bliver involveret i en kunstnerisk proces

Vi søger det spændende kunstnermøde, hvor såvel børn, voksne som kunstnere kommer i dialog og lærer af hinanden, udfordres og ser nye veje. Derefter vil vi gerne have jer til at overveje følgende, når I beskriver projektet:
Hvilke ideer og tanker ligger til grund for jeres ansøgning?
Er der et tema, en fortælling, en inspirationskilde, fysiske rammer der spiller væsentligt ind eller forventninger til et produkt?
Hvilke tanker gør I jer i forbindelse med børnenes møde med kunstneren?
Hvilke elementer forventer I kunstneren kan tilføre jer og de børn, som skal medvirke?

 

Beskrivelsen af projektet, som I laver her på ansøgningen, kommer til at stå på BMMKs inspirationsside sammen med de billeder og evt. youtubeklip, som I sender ind sammen med evalueringen.

 

 

Kunstnerne tilbyder lige nu særlige projekter

Som noget nyt har vi givet kunstnerne mulighed for at udbyde nogle mere skræddersyede projekter. Det kan f.eks være et eventyrprojekt for børnehaver, en teaterkoncert for mellemtrinnet eller et danse forløb for 9. klasse . I kan lade jer inspirere og måske finde nogle projekter, som passer lige ind i jeres kram.

 

Læs mere om disse aktuelle projekter og ansøg her

Ansøg

Skriv din ansøgning her

(udfyld med vej, postnr. og by.)
Skriv lidt om projektet, jeres ideer og eventuelt tema. Fortæl om jeres motivation for at invitere en kunstner indenfor.
NB! Det er skolen/institutionen der ansøger om befordring til kunstneren

Hvis du ikke modtager en automatisk genereret kvitteringsmail, er din ansøgning ikke modtaget af BMMK, og du må prøve at sende igen!


Vi behandler en række personoplysninger om dig, for at kunne administrere kunstnerordningerne Børns Møde Med Kunsten (BMMK) og Unges Møde Med Kunsten (UMMK). I Vesthimmerlands Kommune har vi fokus på at beskytte de personoplysninger, vi har om dig – læs nærmere her