image

Allan Lillelund Andersen

Litteratur

Hvem er jeg?

Ildsjæl fra Vestjylland. Læst litteratur på universitetet og arbejdet indgående med eget forfatterskab gennem mange år. Jeg har desuden flere års erfaring med at føre unge gennem et skriveforløb, blandt andet fra Forfatterskolen på Billed- og Medieskolen i Århus, sommercamps med Historier i Spil og på Viborg Kulturskole. Altid har jeg mødt de unge forfatterspirer i øjenhøjde, og arbejdet indgående med deres tekster. Givet konstruktiv kritik. Inspireret med skriveøvelser og hurtigskrivning. Holdt oplæg om nyttige tricks til at skrive godt. Jeg har erfaring som redaktør og forfatter og oversætter, som jeg ligeledes kan fortælle om, og taler gerne om processen at skrive eller "karrieren som forfatter", men mest af alt laver jeg gerne skriveforløb og workshops, der fører børn og unge mennesker igennem de lag og elementer, der skal til for at skrive en god, fængende historie.

Hvad kan jeg tilbyde?

Workshop i fortællinger for børn og unge. Forfatterforedrag. Workshop i sangskrivning og lyrik. Oplæg om iværksætteri og det at skabe det skrevne ord i byrummet. Foredrag om redaktionsarbejde og oversætteri.

Jeg tilbyder skriveøvelser for børn, der hjælper dem med at skrive gode fængende historier. Vi øver på at skrive anslag, skabe modstand i historien og lære vores karakterer at kende. Desuden har jeg erfaring med sangskrivning og filmmanuskripter, hvilket jeg også kan lave workshop omkring.

Allan Lillelund Andersen

Willemoesgade 49 2. tv.
8200 Århus N.
28122961

Email Allan Lillelund Andersen
Allan Lillelund Andersens website...
Download CV