Hvem er jeg?

Jeg er freelance dansekunstner specialiseret i improvisatoriske processer og interaktivitet i performance. Jeg arbejder både som danser, koreograf og underviser og skaber forestillinger for, og med, et bredt spektrum af aldersgrupper. Jeg er uddannet danser og koreograf på School for New Dance Development i Holland (1995-1999) og er MA i koreografi med udmærkelse fra Dartington College of Arts i England (2008).

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg kan tilbyde projektet TOTAL!DANS! - interaktiv danse og musikforestilling for børn i 1.-3. klasse
TOTAL!DANS! er en interaktiv danse og musikforestilling hvor børn i 1.- 3.klasse er publikum, og samtidig frie til at bevæge sig og deltage fysisk aktivt i koreografien, mens den sker.
Børnene får ingen verbale instruktioner under selve forestillingen. Nysgerrighed, dansens smittende energi og musikken inviterer børnene til at opleve forestillingen med alle sanser og hele kroppen i bevægelse.
I TOTAL!DANS! indgår levende musik i tæt samspil med dansen og sammen skaber de to kunstformer sjove, magiske og spændende scener at være i, se på, lytte til og bevæge sig med. Øjeblikkets sanselige oplevelser er i fokus og stimulerer både fællesskabet i klassen og krop, følelser og fantasi.

 NYT projekt under udvikling om natur, gruppedynamik og levende musik
Jeg er i øjeblikket i gang med at udvikle et projekt der henvender sig til 5. klasser. Her vil vi skabe en forestilling der henter inspiration fra naturen og processer vi observer i naturen, jordkloden og måske galaksens bevægelser. Børnene bliver trænet i dans og lærer en forestilling hvor de indgår i samspil med voksne professionelle dansere og levende musik. Forestillingen vises for andre børn, forældre eller lign.

image image image image image image
Ellen Kilsgaard

Ellen Kilsgaard

Valbygårdsvej 35, 1th
2500 Valby
60170119

Email Ellen Kilsgaard
Ellen Kilsgaards website...
Download CV