Hvem er jeg?

Uddannet skuespiller fra skuespillerskolen v/ Odense Teater 1989 Arbejdet som professionel skuespiller i København og Nordjylland. Efteruddannet som kunst og kulturformidler på Scenekunstens Udviklingscenter i Odsherred 2009-11.
Har masser af gode erfaringer med at igangsætte børn og unge i æstetiske skabende læreprocesser.

Hvad kan jeg tilbyde?

I mit arbejde med børn lægger jeg vægt på åben ligeværdig dialog og kunstneriske forstyrrelser. Engagement og fordybelse er kernen i mit arbejde med børn. Gennem øvelser og dramalege får børnene forståelse for hvad teater er og kan. Sammen undersøger og eksperimenterer vi med sceniske udtryk. Derudover lægger jeg vægt på at forløbet er planlagt i samarbejde med jer lærer og pædagoger, så vi alle får en god ramme at virke i. Kan blandt andet tilbyde; - udvælgelse og instruktion af skolekomedien - udvikling og planlægning af projekter fra idé til forestilling - workshop i kropssprog med mere. Desuden har jeg gode erfaringer i at udvikle projekter i samarbejde med andre kunstnere.
Tidligere elever har udtalt at jeg er “god til at skabe sammenhæng i spredte ideer, og til at skabe et trykt rum, hvori alle kan arbejde og føle sig tilpas til at eksperimentere og afprøve grænser.”

Ring og lad os få en snak om hvad du/I har af ønsker.

image image image image image
Lina Franke Hedegaard

Lina Franke Hedegaard

Strandvejen 110, Lønstrup
9800 Hjørring
26217889

Email Lina Franke Hedegaard
Lina Franke Hedegaards website...
Download CV

Instagram