image

Sarona Sørensen

Dans

Hvem er jeg?

Jeg har altid elsket alt form for bevægelse, og har siden barnsben lavet gymnastik,og alt muligt sport, som jeg har kunnet komme i nærheden af. Dansen har dog altid fascineret mig, og i mine teenage-år tog dansen mere og mere over, især urban dans, som har været min store passion lige siden.

Mine kompetencer ligger derfor indenfor urban stilarterne, da det er disse stilarter jeg selv har dyrket mest. Jeg har dog også beskæftiget mig med moderne og contemporary og andre stilarter som en del af min danseuddannelse. Jeg har mange års undervisningserfaring i alle forskellige aldre, bla. har jeg arbejdet på Det kongelige teaters balletskole i Holstebro på deres danselinje. Her har jeg undervist fra 0. - 10. kl. Derudover har jeg også været ansat som danseformidler i projektet " Ta fat om dansen" som er det største landsdækkende projekt, som har sat fokus på at sprede så meget dans ud i det ganske danske land som muligt.  Med dette projekt blev jeg vildt grebet af "Laban's bevægelses analyse" og kreativ dans, og jeg videreuddannede mig sideløbende i dette i London, hvor jeg er certificeret fra "Laban guild movement and dance". Lige nu er jeg underviser på Sorø Gymnastikefterskoles danselinje. Jeg er vokset op i Thy, og er stadig forbundet til Nordjylland, selvom  jeg nu bor i Kbh. Jeg brænder for at gøre en forskel for Nordjyllands kulturliv og lave gode og spændende kunst - og kulturoplevelser for børn og unge.

Hvad kan jeg tilbyde?

Min store passion er bevægelse, lege og at skabe nye ting. Jeg elsker at lære fra mig, og jeg synes det er fedt, at man især med kreativ dans kan møde børn/unge i øjenhøjde og i fællesskab igennem leg og fantasi skabe kunst sammen. Jeg er en underviser som møder mine elever i øjenhøjde, har en masse erfaring og ting med i rygsækken jeg kan give videre af, og jeg elsker at motivere andre til bevægelse og give børn og unge en anderledes oplevelse af dans, og at dans kan være mange ting, og ikke kun det man ser på TV. 

Sarona Sørensen

Sarona Sørensen

Ane katrines vej
2000 Frederiksberg
+4523962568

Email Sarona Sørensen
Download CV
Download Info
Facebook